Eagles samarbejspartnere

Støt klubben

Klubben har gennem årene altid været bredt repræsenteret med hold lige fra U7 til legenderne fra SERIE 1.  Alle holdene nyder både sporten og det sociale sammenhold, der opbygges og dyrkes i en lokal klub som vores.

Som i alle andre små lokale foreninger arbejder den ulønnede HEI bestyrelse til stadighed for at forbedre og udvikle sig, så klubben fortsat kan tilbyde alle vores spillere de bedste betingelser, både hvad angår træning, faciliteter og spillerdragter. En stor del af trænerskaren arbejder desuden ulønnet.

HEI vil derfor også i fremtiden forsøge, at være det naturlige samlingspunkt for lokalsamfundets borgere, hvilket naturligvis fordrer, at vi fortløbende følger med tiden og formår at forny os.

Disse løbende tiltag kræver imidlertid, at klubben får den nødvendige moralske og økonomiske støtte fra det lokale erhvervsliv. 


Kun med denne i mente, kan EAGLES fastholde den udvikling, der er gennem de seneste år er oplevet, til glæde for både ungdom, seniorer og lokalsamfund.


Set i dette perspektiv, håber vi naturligvis, at I fremadrettet vil være en del af vores sponsorgruppe og således være med til, at sikre fortsat udvikling for håndbold og de sociale liv området.

Med udgangspunk i et fælles ønske om at styrke lokalsamfundet ser vi således frem til et forhåbentligt godt fremtidigt samarbejde.


Med venlig hilsen

Pablo Celis

Formand

Telefon - 257578816

Mail - pablo@celis.dk

Sponsorer og samarbejdspartnere

 

Techma VVS er din leverandør af totalløsninger indenfor VVS faget.

 

Techma VVS ApS blev grundlagt i 2011 af Morten Andreasen og har base i Risskov nær Aarhus. Vores arbejdsområde er typisk omkring Århus & Omegn, men kontakt os endelig hvis i har andre forespørgelser. Vi servicerer stort som småt, erhverv og private og laver alle typer opgaver fra mindre reperationer til større totalløsninger. Kundetilfredshed og løbende kontakt er hos os grundlæggende i organisationens opbygning. Ved løbende efteruddannelse, sikres vores medarbejderer en konstant høj faglig kompetence.


Fysioterapeutisk Specialistteamet i Risskov tager hånd om din genoptræningidrætsfysiologi eller dine dagligdagsskavanker med ryggenhoftenskulderen eller andet. Har du en kronisk sygdom, der gør dig berettiget til vederlagsfri fysioterapi, så tilbyder vi kompetent personlig træning med en fysioterapeut eller en plads på et relevant hold.